LOADING
PREV
NEXT
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.1gk-is-100.jpg
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.12gk-is-100.jpg
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-intereggk-is-100.jpg

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

test

Detalii

Cooperarea între regiunile de graniță: consultare publică pentru identificarea obstacolelor transfrontaliere

În ultimii 25 de ani, Uniunea Europeană a investit în măsuri de cooperare transfrontalieră prin intermediul Interreg, un instrument de finanțare destinat dezvoltării regionale de o parte și de alta a frontierelor. Deși s-au făcut progrese, numeroase obstacole persistă, iar multe dintre ele nu pot fi înlăturate doar cu ajutorul finanțării Interreg.

Scopul studiului este să ofere concluzii și sugestii privind modul în care UE și partenerii săi pot atenua sau elimina aceste obstacole.

Inițiativa a fost lansată de comisarul Corina Crețu la 21 septembrie, cu ocazia Zilei Cooperării Europene si aniversarii a 25 de ani de Interreg. Consultarea se va desfășura in perioada 21 septembrie - 21 decembrie 2015, iar rezultatele vor fi făcute publice on-line. Un raport final cu recomandări va fi prezentat până la sfârșitul anului 2016.

Vă invităm sa participați la consultarea publică, completând acest formular online.

 * * *

Cooperarea transfrontalieră presupune cooperarea între regiuni de graniță din state vecine, prin intermediul unor proiecte gestionate şi administrate în comun de partenerii din statele participante, prin care se finanțează proiecte de accesibilitate (transport şi tehnologia informaţiei), mediu şi prevenirea riscurilor, dezvoltarea economică şi socială a zonelor de graniță şi acţiuni „people to people”.

Copyright by BRECO. All rights reserved.