LOADING
PREV
NEXT
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.1gk-is-100.jpg
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.12gk-is-100.jpg
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-intereggk-is-100.jpg

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

test

Detalii

CPN

CONTROL NAŢIONAL DE PRIM NIVEL (CPN)

Conform documentelor de programare, BRECO este desemnat pentru a îndeplini sarcini privind Controlul Naţional de Prim Nivel (CPN). Atribuţiile principale ale BRECO, în calitate de organism de control de prim nivel, includ verificarea cheltuielilor în vederea validării acestora, la nivelul partenerilor de pe teritoriul României, precum şi alte sarcini legate de activitaţile de control.

Obiectivul principal al Controlului Naţional de Prim Nivel (CPN) este acela de a contribui la implementarea Programului, în conformitate cu principiul managementului financiar solid, cu respectarea legislaţiei comunitare şi naţionale relevante.

Începând cu data de 15 iulie 2011, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Oradea pentru Graniţa România - Ungaria (BRECO), în calitate de organism naţional desemnat pentru efectuarea controlului de prim nivel în cadrul Programului, a fost desemnat să asigure şi verificarea, respectiv, avizarea documentaţiei necesare în vederea încheierii contractelor de cofinanţare naţională pentru beneficiarii din România.

Copyright by BRECO. All rights reserved.