LOADING
PREV
NEXT
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.1gk-is-100.jpg
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.12gk-is-100.jpg
https://brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-intereggk-is-100.jpg

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

test

Detalii

Anunţ privind selecția membrilor observatori în cadrul viitorului Comitet de Monitorizare al Programului Interreg V-A România-Ungaria

În perioada 2014-2020, România şi Ungaria vor beneficia de asistenţă financiară comunitară nerambursabilă pentru dezvoltarea de proiecte transfrontaliere, prin intermediul programului de cooperare transfrontalieră Interreg V-A România-Ungaria.

Conform prevederilor Regulamentelor europene şi ale programului de cooperare, supervizarea programului se realizează de către Comitetul de Monitorizare, care răspunde de eficienţa şi calitatea implementării programului, fiind constituit din reprezentanți la nivel naţional, regional şi local ai celor două state membre.

În vederea pregătirii participării României în Programul Interreg V-A România-Ungaria și ținând cont de cerințele Regulamentului nr. 1303/2013, articolul 5 (care impune asigurarea unui cadru partenerial cât mai extins în procesul de monitorizare a programelor de cooperare teritorială europeană), Comitetul de monitorizare al Programului trebuie să aibă în componență actori cheie relevanți de la nivel local, regional și național din domeniile preconizate a primi finanțare.

  • În urma procesului de selecție a ONG-urilor/asociațiilor/fundațiilor care să facă parte din viitorul Comitet de Monitorizare al Programului Interreg V-A România-Ungaria, în calitate de observatori, au fost selectate următoarele entități:

- Asociația pentru Promovarea Valorilor Naturale și Culturale ale Banatului și Crișanei “EXCELSIOR” - pentru domeniul protecției mediului;

- Camera de Comerț și Industrie Bihorpentru domeniul mediului de afaceri.

 

Copyright by BRECO. All rights reserved.